O mamă a doi copii a dispărut de acasă. Apelul disperat al soţului!

Apel disperat făcut de un bărbat din Topoloveni, judeţul Argeş. Cornel îşi caută soţia, alături de care are doi copii, şi care a dispărut de acasă, fără să dea niciun semn de viaţă.

„Fac un apel disperat către voi, soția mea a dispărut de la domiciliu în ziua de 15.12.2021 în jurul orelor 09.00 am. Suntem părinții a doi copii de 6 și respectiv 2 ani, iar băiețelul cel Mare este grav bolnav având diagnosticul de Leucemie Acuta Limfoblastică, este sub tratament citostatic și este dependent de mamica lui. Rog orice persoana o vede pe soția mea și o poate identifica sa îmi dea detalii. Sunt la capătul puterilor pentru ca băiețelului ii este foarte dor de ea și plânge intr-una, lucru care poate agrava starea lui de sanatate și poate face oricând o recădere și tot tratamentul de pana acum și progresele sa fie în zadar. Va rog sa ma ajutați!”, a scris bărbatul pe pagina sa de Facebook.

Cornel a anunţat şi poliţia sperând că demersul său va da roade. „În ziua de 16 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați, de un bărbat, cu privire la faptul că, în ziua de 15 decembrie a.c., soția sa, IVAN ANDREEA GEORGIANA, de 28 de ani, a plecat voluntar de pe raza localității Topoloveni, fără a mai reveni la domiciliu. Semnalmente: înalțime 1,65 m, 60 kg, constituţie atletică, ochii verzi, față ovală, părul lung, vopsit negru, fără semne particulare. Vestimentație la momentul plecării: geacă din piele de culoare neagră, pantaloni tip blue-geans de culoare albastru, ghete de culoare neagră, rucsac auriu. Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Topoloveni”.

Distribuie informația
Alte știri