O nouă ediție a celui mai mare concurs de arte – LicArt

Liceenii pasionați de artă, poezie și fotografie, pot participa Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni – ”LicArt”, cel mai mare concurs de arte pentru elevii din România. Aceștia se pot înscrie până în 1 martie 2020, prin postarea de creații online pe situl www.licart.ro, la secţiunile ”Poezie” şi ”Fotografie”.

Participarea este gratuită, iar premiile sunt cu mult peste nivelul obişnuit al concursurilor româneşti. Regulamentele sunt disponibile pe site-ul concursului. Finaliștii vor fi invitaţi în tabăra de creaţie ”LicArt”, care va avea loc în luna aprilie 2020, unde vor beneficia de ateliere de creație și activități cultural-educative.

Potrivit organizatorilor, Clubul ”Nouă ne pasă!”, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei și Cercetării, primele zece licee cu cei mai mulţi elevi înscrişi la ”LicArt” vor primi câte o diplomă care să ateste implicarea în efortul de deschidere a tinerilor nu doar spre cultură ci şi spre ei înşişi, de sondare şi manifestare a talentului, de îndrumare a noilor generaţii către valori care, din ce în ce mai mult, dispar din societatea actuală. De asemenea, vor fi oferite astfel de diplome şi dascălilor care i-au sprijinit pe câştigătorii ”LicArt”.

Alte știri