O oradeanca e concurenta in sezonul 2 al emisiunii „Bravo, ai stil”. Juriul a enervat-o din prima editie

paolaEmisiunea „Bravo, ai stil!”, un format international de succes cumparat in Romania de Kanal D a reinceput luni. 14 concurente evolueaza in fata unui juriu pentru a demonstra ca au atitudinea si stilul necesare pentru a castiga marele premiu – 100.000 de lei. Una dintre concurentele  sezonului 2 este Paola, o femeie de afaceri de 32 de ani, născută la Oradea unde a si studiat Litere, dar care locuieşte în Italia impreuna cu fetita în vârstă de 6 ani.

In episodul pilor, desi juratii „Bravo, ai stil!” au apreciat piesele vestimentare ale Paolei, mai ales haina si geanta, Razvan Ciobanu nu s-a lasat deloc impresionat si si-a exercitat noul drept pe care il are in concurs si i-a retras steluta motivand ca nu si-a dus pana la capat intentia stilistica, avand sincope, nefiind suficient sa aiba piese de brand.

Razvan a reusit sa o infurie pe Paola, aceasta fiind vizibil deranjata de ce i s-a intamplat. In schimb, tot desingerul i-a spus ca stie ca are o garderoba impresionanta si va reusit sa se puna in valoare, trecand peste acest moment!

Alte știri