O tânăra de 29 de ani din Ungaria a plecat de la domiciliul prietenului din Bihor și nu a mai revenit. E căutată de familie și de polițiști

La 16 ianuarie a.c., în jurul orei 09.10, polițiștii Postului de Poliție Derna din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați că, la 13 ianuarie 2023, în jurul orei 21.10, o femeie de 29 de ani, din Ungaria – NAGYNE KARIKA KATALIN–a plecat voluntar din localitatea Tria, comuna Derna, de la domiciliul prietenului său și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,50 m, greutate aproximativ 100 de kg., constituție robustă, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, lung, drept.

ÎMBRĂCĂMINTE: Nu au fost furnizate detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care aceasta o purta.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri