O tânără din Oradea s-a crezut la rally. Vezi cu ce viteză rula prin localitatea bihoreană Roșiori

Joi, 3 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă şi a depăşirilor neregulamentare.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, au fost aplicate 122 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 47.380 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut nouă permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute trei certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 56 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, șapte pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționați 12 pietoni, 10 bicicliști, două sancțiuni au fost pentru nerespectarea semnificației culorii semaforului electric, alte două pentru lipsa ITP, a fost sancționată o depășire neregulamentară, o sancțiune a fost pentru neacordarea priorității de trecere, iar 28 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Astfel, joi, 3 noiembrie a.c., la ora 08.30, pe D.N.19, în localitatea bihoreană Roșiori, a fost depistată în trafic o tânără de 26 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 116 km/h, înregistrată radar.

Conducătoarea auto care a depăşit limita legală de viteză cu peste 50 de km/h a fost sancţionată contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.    

Distribuie informația
Alte știri