Recunoscută pentru deciziile radicale în ceea ce privește alimentația sănătoase, Olivia Steer face figură aparte zilele acestea pe rețelele de socializare. Când toată lumea își laudă sarmalele, caltaboșii și cozonacii, fosta vedetă PRO Tv din Oradea vorbește despre ceai din coji de portocale deshidratate.
În urmă cu mai mulți ani, Olivia Steer a devenit adepta stilului raw-vegan, în alimentație, care presupune evitarea preparării termice a alimentelor.
“Am avut două cazuri de cancer în familie (n.r. tatăl și sora Oliviei au murit din cauza acestei boli). Când s-a îmbolnăvit Lavinia (n.r. sora ei), am început să caut informații în zona naturopatiei, care să ajute tratamentul alopat cu citostatice, ce nu părea să facă față deloc. Citind și mai ales punând chiar eu în practică ce citeam, am ajuns să mă conving că moștenim niște obiceiuri alimentare teribil de nocive, care ne subminează sănătatea”, a povestit Olivia Steer într-un interviu mai vechi pentru revista Tango.
”Mulți se întreabă dacă mă mai tentează mâncarea tradițională și dacă mi-e greu să mă abțin. O vreme, mi-a fost. Mă mai bântuiau demonii. Dar acum n-aș mai da starea asta de bine care mă încearcă, pe una precară, cu dureri de ca p sau digestive, și dispoziții îndoielnice”, a mai spus Olivia pentru revista Tango.