Oradea va găzdui primul eveniment outdoor din țară dedicat tinerilor, în care companiile vor fi prezente cu echipamente

Asociația EduBiz organizează a 4-a ediție EduFest, sâmbătă, 14 septembrie 2019, de la ora 16 la ora 19, în Parcul 1 Decembrie din Oradea. Evenimentul este dedicat tinerilor și organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

EduFest este primul eveniment outdoor din țară în care companiile vor fi prezente cu echipamente, cu ateliere practice și jocuri interactive, prin care elevii și studenții au șansa să descopere concret ce presupune munca într-o companie. Sâmbătă vor fi prezente companii din domeniile reprezentative pentru Oradea: turism, producție și IT, mai exact: Bannersnack si Flipsnack by Smartware, Celestica Double Tree by Hilton, Eberspaecher, Faist Mekatronic, RoMarketing, Thermal Tehnology.

EduFest este gândit de tinerii Edubiști pentru liceeni și studenți, care au astfel ocazia să descopere ce profesii li s-ar potrivi, ce oportunități sunt pe piața muncii din Oradea și să se pregătească pentru viitorul lor. În plus, vor fi prezente și organizații unde tinerii se pot implica în activități de voluntariat, încă din școală.

Participarea la EduFest este gratuită. Mai multe detalii puteți afla la tel : 0753 535174, www.edubiz.ro

Distribuie informația
Alte știri