Peste 400 de bilete de tratament pentru pensionarii bihoreni

Casei Judeţene de Pensii Bihor i-au fost repartizate 406 bilete de tratament aferente seriei 15, cu începere din data de 22.10.2019, pentru staţiunile: 1 Mai, Buziaş, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Eforie Nord, Băile Felix, Geoagiu, Herculane, Mangalia, Moneasa, Neptun, Ocna Șugatag, Olănesti, Techirghiol, Tinca, Tuşnad, Vatra Dornei.

Biletele se pot ridica zilnic de la sediul instituției, conform programului cu publicul, până marti, 15.10.2019, ora 14. Redistribuirea celor neridicate se va face miercuri în data de 16.10.2019 ora 8.00.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de acesta prin procură autentificată. La eliberare, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii septembrie 2019(copie şi original)/adeverinţa eliberată de către angajator cu câştigul brut aferent lunii anterioare repartiţiei, precum şi biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie şi original).

Distribuie informația
Alte știri