Peste 900 de poliţişti sunt la datorie, pentru ca bihorenii să sărbătorească trecerea în Noul An în liniște și siguranță

Pentru că este o nouă perioadă de minivacanță, la nivelul județului Bihor a fost  mobilizat un dispozitiv similar celui care a acționat în perioada Crăciunului. Peste 900 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Bihor sunt la datorie până la data de 2 ianuarie 2019.

Pentru un sfârșit de an în siguranță, zilnic, peste 100 de patrule de siguranţă publică, pedestre şi auto acţioneaza pe raza județului pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale iar efectivele de poliție rutieră vor utiliza autospecialele dotate cu aparatură radar, în vederea prevenirii excesului de viteză.

Pentru ca trecerea dintre ani să aibă loc în linişte şi siguranţă, poliţiştii bihoreni sunt  prezenţi în stradă, în zonele cu aflux mare de public sau în cele în care vor fi organizate manifestări cu prilejul Revelionului.


Polițiștii rutieri și de ordine publică bihoreni acţioneaza pe întreaga reţea de drumuri din județul Bihor, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi prin intensificarea activităţilor specifice, potrivit competenţelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice.


De asemenea, poliţiştii de la transporturi asigura patrularea în trenurile de călători, precum şi în staţii, triaje de cale ferată și aerogări.

 

Distribuie informația
Alte știri