Politistii au reluat cautarea criminalului. Barbatul suspectat ca a impuscat in cap o tanara de 23 de ani e inca in libertate

Inarmat si periculos, ucigaşul tinerei din Oradea este încă în libertate  desi Poliţia l-a căutat toată noaptea, fără succes. Acum este dat în urmărire naţională şi consemn la froniteră iar anchetatorii cerceteaza din nou locul in care barbatul si-a abandonat masina, pe malul Crisului Repede, in afara orasului.

Bărbatul, HLADII ADRIAN, de 38 de ani, din municipiul Oradea, are 1,73 m înălţime, constituţie robustă, păr negru, ochi căprui, nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă.

Poliţiştii bihoreni desfăşoară ample operaţiuni de căutare a sa. Acesta a fost dat în urmărire națională şi în consemn la frontieră, poliţiştii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate județele învecinate şi cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuază scotociri, la operaţiunile desfăşurate pentru prinderea sa participând şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmă.

Alte știri