Primele 26 de autospeciale de supraveghere cu termoviziune vor intra în dotarea Poliţiei de Frontieră până la sfârşitul lunii septembrie. Ajung şi în Bihor

Foto: MAI

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a precizat că primele 26 de autospeciale de supraveghere cu termoviziune vor intra în dotarea Poliţiei de Frontieră până la sfârşitul lunii septembrie, iar celelalte 24 – până la finalul acestui an. Valoarea contractului este de 10.790.000 euro, finanţarea fiind din fonduri externe nerambursabile.

Autovehiculele sunt destinate misiunilor de supraveghere a frontierei terestre, pentru combaterea şi prevenirea migraţiei ilegale, respectiv a contrabandei cu produse accizabile, reuşindu-se astfel un control mai eficient al fenomenului infracţional transfrontalier şi asigură condiţii moderne de lucru pentru echipaj, deplasare rapidă şi intervenţie oportună în cazul producerii unor evenimente de frontieră. 

Conform MAI, autovehiculul de bază Ford Tranzit Van este dotat cu un sistem video mobil destinat supravegherii zonelor de frontieră, atât ziua cât şi noaptea, oferind, totodată, şi posibilitatea obţinerii de informaţii cu privire la poziţia proprie şi detectarea persoanelor aflate în zona de competenţă.

Fiecare autovehicul este dotat cu mijloace tehnice specifice, respectiv: sisteme de comunicaţii mobile, proiectoare portabile, sistem de supraveghere perimetral, baterie suplimentara, autonomie extinsă-rezervor de combustibil mărit (95 l) etc. 

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri