Restricții de trafic din cauza viscolului pe mai multe șosele din România. Drumurile care au fost închise

Centrul Infotrafic anunţă, miercuri, că ninge în mai multe zone din ţară, iar traficul se derulează în condiţii de iarnă. Pe mai multe sectoare de rum naţional au fost impuse restricţii.

Din cauza zăpezii depuse pe carosabil, sunt impuse mai multe restricţii de trafic, astfel:

– DN 28A Paşcani – Moţca, judeţul Iaşi – circulaţie închisă;

– DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în zona localităţii Câineni, judeţul Vâlcea – căderi de pietre de pe versanţi – trafic alternativ, pe un sens;

– DN 29, între localităţile Botoşani şi Manoleasa, judeţul Botoşani – trafic rstrciţionat pentru autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone;

– DN 13B, între localităţile Praid şi Joseni, judeţul Harghita – trafic rstrciţionat pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone.

Din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Mangalia.

„Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu multă prudenţă, să păstreze o distanţa corespunzătoare între vehicule, să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare sau a benzii, înainte de a porni în călătorie să se intereseze cu privire la starea părţii carosabile, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă şi să folosească frâna de motor pentru reducerea vitezei când rulează pe un carosabil umed sau alunecos”, au mai transmis poliţiştii.

Distribuie informația
Alte știri