Reţelele de apă se extind sau se înlocuiesc pe o serie de străzi din municipiu

Alesii locali au aprobat reabilitarea rețelelor de canalizare pluvială şi extinderea sau înlocuirea rețelelor de apă și canalizare menajeră pe mai multe străzi din Oradea.

Pe str. George Coșbuc va fi reabilitată rețeaua de canalizare pluvială, care la acest moment se afla in stare avansată de degradare și prezinta colmatări frecvente pe mai multe porțiuni. Valoarea lucrărilor va fi de 445.000 lei, iar durata de realizare de 5 luni.

În ceea ce privește lucrările de extindere a rețelei de alimentare cu apă și canalizare menajeră, acestea vor viza următoarele străzi: Ceyrat, Ion Pop Reteganul, Mărgelelor, Gheorghe Pituț – tronsonul cuprins între străzile Matei Corvin și Bunyitai Vince. Valoarea totală a acestor lucrări de extindere va fi cca. 2.203.000 lei, iar durata de execuție până în 7 luni.

Înlocuirea rețelelor de apă și canalizare menajeră se va face pe străzile: Mihail Kogălniceanu, 22 Decembrie – blocurile R10D, R10C, R8B, RL 12, Alexandru Cazaban – bl Z10, bl Z11, Caraiman, Lăcrămioarelor, Martin Andersen Nexo și B-dul Ştefan cel Mare (tronson cuprins între străzile Caraiman și Teodor Neș). Valoarea lucrărilor de înlocuire va fi de 1.392.000 lei, iar durata de execuție va fi cuprinsă între 2 și 6 luni pentru un obiectiv.

Alte știri