Școală rabinică la Oradea, avizată de specialiștii CMUAT

Distribuie pentru prietenii tăi:

Comunitatea Evreilor din Oradea a solicitat aviz arhitect-șef pentru Plan Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru construire școală rabinică, cantină ritualică și spații de cazare. În vederea realizării acestei dezvoltări se propune desființarea unor corpuri parazitare situate la frontul străzii Mihail Kogălniceanu. Noua clădire va avea un regim de înălțime S+P+2E+R și va fi amplasată la frontul străzii Mihail Kogălniceanu, în locul clădirilor propuse spre desființare. Spațiile verzi și locurile de parcare aferente funcțiunilor se vor amenaja în incintă.

„Prin realizarea acestui obiectiv se va reîntregi frontul stradal, dând plusvaloare ansamblului istoric. Este foarte important pentru comunitatea evreiască, dar și pentru municipiu, prin ineditul clădirii”, a punctat Radu Fortiș, arhitectul-șef al orașului Oradea.

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri