Scolile din mediul rural din Bihor pot participa la concursul ‘Let’s Be Eco!’

Concursul se desfășoara în perioada 10 ianuarie — 30 aprilie 2017. Cele mai implicate 40 de unitati de invatamant de la tara vor primi 15 calculatoare/laptopuri și 7 birouri folosite, dar aflate în perfectă stare de funcționare.

Școlile care doresc să participe la acest concurs pot solicita înscrierea în proiect la adresa concurs@letsdoitromania.ro, prin completarea unei scrisori de motivație și a unui formular de înscriere, disponibile pe site-ul www.letsdoitromania.ro, până la data de 8 februarie 2017.

„Următoarea etapă a concursului constă în realizarea de către elevi a unor creații pe teme de mediu și va avea ca termen limită data de 28 februarie 2017. În această etapă, elevii școlilor participante la concurs sunt invitați să creeze obiecte din materiale reciclabile sau machete, planșe, desene etc., care au ca temă mediul înconjurător. Lucrările vor fi trimise, sub formă de fotografii, pe adresa de email concurs@letsdoitromania.ro. Aceste activități au scopul responsabilizării elevilor pentru protejarea mediului înconjurător și însușirea corectă a conceptului de deșeu”, notează Garda Nationala de Mediu.

Clasamentul final al celor mai implicate școli la nivel național va fi publicat în perioada 10 — 15 martie 2017.

Alte știri