Se caută echipă medicală pentru primul spital dedicat copiilor bolnavi de cancer din România, construit din donații și sponsorizări

Distribuie pentru prietenii tăi:

Asociația Dăruiește Viață, care construiește, în curtea Spitalului de Copii Marie Curie din București, primul spital de oncologie și radioterapie pediatrică din România, exclusiv din donații și sponsorizări, caută echipă medicală pentru noul spital, care ar urma să fie gata anul viitor. „Căutăm echipă medicală capabilă să transforme visul nostru, al celor peste 350.000 de oameni, în realitate”, a anunțat Carmen Uscatu, președintele și fondatoarea Asociației Dăruiește Viață.

Medicii și personalul medical interesat pot trimite CV-uri la adresa contact@daruiesteviata.ro.

„Vrem o echipă medicală capabilă ca în 10 ani să crească rata de supraviețuire a copilului bolnav de cancer de la 50%, cât e acum, la 70-80%. Căutăm oameni vizionari, căutăm oameni muncitori, căutăm oameni pregătiți și dornici să se pregătească alături de care să putem schimba fața oncologiei pediatrice din România. Căutăm medici oncologi și radioterapeuți care să creadă în puterea lor de a schimba lumea. Și alături de care noi să o schimbăm. Căutăm cadre medicale bine pregătite care să salveze vieți. Noi le vom fi alături în lupta asta grea”, mai spune Carmen Uscatu.

Asociația Dăruiește Viață a amenajat primele saloane de probă din spitalul aflat în construcție, dar și spații dedicate pentru copii și părinți. În noul spital, copiii își vor continua copilăria, iar părinții lor nu vor mai fi nevoiți să doarmă pe un scaun, lângă pat, este promisiunea Asociației Dăruiește Viață.

Clădirea va avea 8.000 mp, desfășurați pe subsol, parter și trei etaje pentru Oncologie și Radioterapie, care vor fi complet utilate și mobilate, conform celor mai moderne standarde.

Vor fi 52 de paturi în Secția Oncologie pentru internare continuă, 10 paturi pentru Secția Chirurgie Oncologică, 25 paturi în Departamentul Ambulator, 10 camere sterile, 1 compartiment pentru radioterapie, săli pentru activități educaționale și recreere, bibliotecă și cinema, iar părinții vor avea paturi lângă paturile copiilor, pentru a putea sta cu ei în spital, în condiții civilizate.

Sursa: hotnews.ro

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri