Ședinta Consiliului Județean Bihor va fi transmisă online

Consilierii județeni se vor întâlni, miercuri, în cadrul unei ședințe de îndată, convocată de președintele Pásztor Sándor. În contextul pandemiei de coronavirus, de data aceasta, în sală vor avea acces doar consilierii județeni, secretarul județului și angajați ai instituției, responsabili cu transmiterea ședinței online.

„Vă informăm că veți putea urmări ședința plenului, online, pe contul de Facebook al Consiliului Județean Bihor, cu începere de la ora 10. După încheierea ședinței, în cel mai scurt timp posibil vă vom transmite materialele adoptate, și fotografii”, a spus Simon Adrian, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Bihor.

Pe ordinea de zi figurează proiectul de hotărâre privind stabilirea procedurii de desfășurare a ședințelor, în situații excepționale, dar și rectificarea bugetară. Conform proiectului, se propune diminuarea cu 400.000 lei a fondurilor alocate obiectivului de investiții Centru pentru cultură și artă contemporană Bihor, și majorarea cu 300.000 lei a rezervei bugetare pentru situații de urgență și cu 100.000 lei a fondurilor alocate Societății Naționale de Cruce Roșie filiala Bihor. În fine, aleșii sunt chemați să aprobe un acord de parteneriat între Consiliul Județean, Crucea Roșie și Colegiul Medicilor Bihor pentru sprijinirea medicilor de familie în lupta împotriva răspândirii coronavirusului.

Sursa: agentianewsbihor.ro

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri