Sezonul estival pe „Litoralul Vestului” se încheie cu un mare concert

Foto: arhiva

Sezonul estival la Plaja Ghioroc se încheie duminică, cu un concert susţinut de artistul internaţional Haddaway, pe o scenă amplasată chiar lângă lacul devenit în ultimii ani o atracţie pentru turişti.

Foto: facebook/ Primaria Ghioroc

Duminică, începând cu ora 18,30, pe Plaja Lacului Ghioroc vor urca pe scenă artişti locali, iar de la ora 21,00 va susţine un concert Haddaway. Concertul se va încheia cu focuri de artificii, după care va avea loc Afterparty cu DJ Mike Kross şi DJ PAO.

Intrarea va fi liberă la toate evenimentele.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Numărul vizitatorilor la Plaja Ghioroc a crescut cu 10% în acest sezon, faţă de anul trecut, respectiv la 120.000 de turişti.

Plaja Ghioroc este supranumită „Litoralul Vestului” şi se află la aproximativ 20 de kilometri de municipiul Arad. Lacul are o suprafaţă de peste 10 hectare şi o adâncime maximă de aproximativ 15 metri, iar plaja cu nisip este folosită de zeci de ani de turişti, însă abia în ultimii ani aici au apărut investiţii publice şi private majore.

Plaja este amenajată cu palmieri, umbrele, baldachine, terase, tobogane de apă, locuri de joacă pentru copii şi un camping. Accesul este liber, dar şoferii trebuie să plătească o taxă de parcare de 10 lei pe zi, bani pe care administraţia locală îi foloseşte pentru a întreţine zona de agrement.

Distribuie informația
Alte știri