Sindicatul Europol, despre cazul șoferului tupeist și agresiv, intrat cu forța în mașina de poliție ca să-și recupereze permisul

Reprezentanții sindicatului Europol au venit cu precizări duminică, după incidentul în care un șofer agresiv oprit pe autostrada A10 Sebeș-Turda a pătruns în autospeciala de poliție pentru a-și recupera permisul de conducere.

Potrivit acestora, polițistul era singur în acel moment și a ales să plece pentru a nu escalada conflictul, „fiind în imposibilitatea de a riposta și de a folosit armamentul pentru această stare de fapt”.

Reprezentanții Europol au explicat, într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, că șoferul agresiv, în vârstă de 39 de ani din județul Argeș, cu mașină închiriată, înmatriculată în Marea Britanie, este cercetat pentru două fapte de natură penală: „sustragerea de înscrisuri” și „ultraj”.

„Pentru cei care vor spune că trebuia să folosească armamentul, le spunem că pentru astfel de fapte legea din România îți INTERZICE să folosești arme letale”, au scris reprezentanții Sindicatului Polițiștilor Europeni – Europol, duminică, pe pagina de Facebook.

Distribuie informația
Alte știri