Situaţia la frontieră, în ultimele 24 de ore

Foto: politiadefrontiera.ro

În ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut aproximativ 165.500 persoane, cetățeni români și străini, dintre care 82.200 pe sensul de intrare şi 83.300 pe cel de ieşire din ţară şi aproximativ 44.900 mijloace de transport, dintre care 22.600 pe sensul de intrare și aproximativ 22.300 pe sensul de ieșire din țară.

Informaţii privind timpul de aşteptare la controlul de frontieră în punctele de trecere se găsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/. Această aplicaţie on-line prezintă o valoare medie a timpului de aşteptare în punctele rutiere de trecere ale frontierei pentru anumite intervale de timp.

În zonele de competenţă – punctele de trecere şi “frontiera verde” – poliţiştii de frontieră au constatat:
50 fapte ilegale (18 infracţiuni şi 32 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români cât şi străini;
au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 237.100 lei;
valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 9.200 lei.
nu s-a permis intrarea în ţară a 20 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea unui număr de 7 cetăţeni români din diferite motive legale.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri