Șofer român de TIR, găsit mort în cabina camionului, într-o parcare din Italia

FOTO: La Repubblica/Antena 3

Un șofer român de TIR, în vârstă de 64 de ani, a fost găsit mort în cabina camionului său, duminică, într-o parcare de pe autostrada italiană A1 Bologna – Firenze, în zona de serviciu Badia Nuova. Medicii chemați de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru conducătorul auto.

Acesta oprise în parcare, pentru a se odihni, însă patronul firmei de transport la care era angajat românul nu a mai reușit să îl contacteze, după câteva ore, astfel că a sunat la numărul de urgență și a semnalat că șoferul român stă de foarte mult timp în parcarea respectivă, în dreptul localității Castiglione dei Pepoli, provincia Bologna.

În jurul orei 21.15, la fața locului au ajuns polițiștii, dar și o ambulanță care au identificat TIR-ul. Șoferul român se afla în cabină, la volan, fără niciun semn de viață, notează La Repubblica, citată de Antena 3.

Trupul neînsuflețit al românului a fost transportat la morgă pentru necropsie, expertiză care a stabilit cauza exactă a morții. Potrivit unor surse din anchetă, românul ar fi suferit un infarct.

Distribuie informația
Alte știri