Spectacol total la Sports Festival! Horia Tecău și invitații săi au făcut show pe terenul de tenis

Spectacol de tenis în cea de-a doua zi a Sports Festival, la BT Arena din Cluj-Napoca. Horia Tecău a făcut, alături de invitații săi, un show absolut în fața a aproape 7000 de fani. Sportivul, vicecampion olimpic şi triplu câştigător de Grand Slam la dublu și dublu mixt, a jucat meciul oficial de retragere din cariera de sportiv. El i-a avut alături pe Simona Halep, suedezul Robert Lindstedt (fost partener la dublu), Bethanie Mattek Sands (fosta parteneră de dublu-mixt cu care a câștigat Australian Open), Andrei Pavel și Marius Copil. În teren a intrat și Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep.

Meciurile au fost un mix neconvențional de joc și momente surpriză. Sportivii au făcut schimburi surprinzătoare de echipă, au jucat cu copiii de mingi, cu Stere Halep, tatăl Simonei Halep, dar și cu primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc. Nu au lipsit nici momentele artistice și surprizele pregătite de organizatori pentru Horia Tecău: Ilie Năstase i-a oferit cadou, în deschiderea spectacolului, racheta de lemn cu care a devenit nr. 1 ATP, cu semnătura lui.

Gemenele Yulia și Olia Mosienko din Ucraina, semifinaliste la Românii au talent 2022, au susținut un număr de acrobații intitulat simbolic: ”Am avut un vis de pace”. La finalul serii, Horia Tecău a invitat toți copiii alături de el, pe teren, pentru show-ul de confetti.

Vineri, sute de pasionații de tenis au asistat la Masterclass-ul lui Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep: The art of coaching. În cea de-a doua zi a festivalului au avut loc și sesiuni de inițiere în peste 20 de sporturi, activități sportive și concerte la scena din zona centrală a festivalului, iar fanii au putut asista la discuții cu Diana Pirciu (reprezentant Academia Națională de Fotbal), Adrian Mutu, Cristiana Pîrv și Jaqueline Cristian în cadrul sesiunilor gratuite Sports Talks.

Cea de-a treia zi a Sports Festival va începe în forță, cu Crosul Super Eroilor, un eveniment dedicat alergătorilor care își doresc să facă sport, dar și să ajute. Cea mai mare parte din taxele de înscriere vor merge către proiectul Spitale Publice din Bani Privați, a cărui misiune este aceea de a aduce spitalele din România la standardele cele mai noi, prin proiecte de renovare, reabilitare și dotare cu echipamente moderne.

Distribuie informația
Alte știri