Spectacolul iernii la International School of Oradea

Vineri, 13 decembrie, elevii International School of Oradea au fost timp de o ora actorii scenetei Sugar Plum. Intreaga piesa s-a jucat la Sala de Evenimente din Era Shopping Park, in prezenta unui public numeros de parinti si prieteni ai ISO.

Elevii din clasele primare au fost zane si spiridusi, Mos Craciun, profesori si elevi, prezentatori si naratori. Acestia fost indrumati de profesoarele Ebony Ellis, Dorotea Pop, Elizabeth Gregory si Soumeira Gul. “Ne bucuram de reusita elevilor nostri. Au muncit enorm ca sa iasa un spectacol foarte bun. Cu aceasta ocazie dorim tuturor elevilor, parintilor si profesorilor vacanta de iarna placuta si Sarbatori fericite!” a transmis directorul ISO, Ahmet Dundar.

Copiii din Early Years pregatiti de Carmen Ungur-Brehoi si Tina Cheregi au avut rolul jucariilor de Craciun-roboti, soldatei si ursuleti, dar au facut parte si din echipele de beteala aurie, argintie si rosie. Cei mai tineri actori, de la gradinita (pregatiti de Letitia Cotea, Teodora, Sara Galvez) au fost adorabilii fulgi de nea care au cantat si au fost ajutati de colegii lor mai mari din clasele primare.

Copiii au interpretat si momente de dans si de balet, coordonate de profesoarele Ioana Anica si Ioana Rotar. Spectacolul l-a facut chiar si pe Mos Craciun sa apara pentru a adduce bucurie tuturor celor prezenti. La final comunitatea Iso a fost extrem de generoasa si a sustinut campania Kiwanis Art Oradea-“De sarbatori Kiwanis daruieste bucurie copiilor”.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri