Succes al artistului fotograf orădean Ștefan Toth în Egipt

Clubul Internațional de Fotografie Faraoni (PIPC) – Egipt  (Organizație Parteneră a Asociației Internațional „Euro Foto Art”), unicul Membru Regional din lume al Federației Internaționale de Artă Fotografică organizează în perioada 31 mai – 10 iunie 2022  Carnavalul internațional al artiștilor fotografi.  La evenimentul internațional sponsorizat de Școala Nikon și filiala din Orientul Mijlociu al companiei Nikon participă 60 de iubitori ai fotografiei din Africa, Asia și Europa.

Unul din cei invitați de onoare al primului eveniment a fost artistul fotograf orădean Ștefan Tóth István AFIAP, ESFIAP președintele Asociației Internațional „Euro Foto Art” (AIEFA) cu soția lui, care din motive independente de voința lor nu au putut onora invitația trimisă în urmă cu un an de către artistului fotograf Dr. Ahmed Mohamed Hassan, președintele PIPC din Egipt și membru permanent la AIEFA din Oradea – România.

Cunoscutul artist fotograf a fost reprezentat la acest eveniment de excepție de către criticul de artă dr. Ramona Novicov, consilierul AIEFA și de către artistul fotograf Dr. Morvay-Szabó Edina.  Cunoscuta Asociație Internațională  a fost reprezentat la acest eveniment și de către artistul fotograf Ovi D. Pop EFIAPg, directorul Serviciului patronaj al AIEFA. Lansarea festivă a evenimentului a avut loc în data de 01 iunie 2022, în capitala Egiptului, în cadrul căruia a fost prezentat un videoclip  mesaj al  președintelui AIEFA realizat  de către operatorul orădean Daniel Bureția.

În cadrul festivității a avut loc vernisajul expoziției artiștilor fotografi invitați, reprezentanți ai Pharaos International Photographic Club, Egypt, International Union Photographers, China  (Asia) și AIEFA (Europa).  În cadrul standului rezervat AIEFA au fost expuse 50 de fotografii monocolor și color realizate de către artistul fotograf Orădean Ștefan Tóth István AFIAP, ESFIAP, grupate sub genericul aniversar „Clipe furate”.

Fotografiile au fost realizate în cele trei etape de dezvoltare a fotografiei: analogul, digitalul și cele cu telefoane inteligente. „M-am simțit deosebit de onorat pentru invitația făcută de prietenul meu Dr. Ahmed Mohamed Hassan de a participa la acest eveniment excepțional și a expune creațiile mele realizate în cei 50 de activitate artistică, în perioada de glorie a fotografiei, apoi în perioada aparatelor digitale și în final cele mai recente realizate cu telefoanele inteligente! Sper ca în acest an să putem vernisa în Galeria „Euro Foto Art”, Centru Expozițional FIAP Oradea – România expoziția artistului fotograf Dr. Ahmed Mohamed Hassan (care de doi ani este pregătit pentru expunere). La fel sper ca anul viitor să ajung și eu în minunata țară Egipt”  afirmă artistul fotograf Orădean Ștefan Tóth István AFIAP, ESFIAP

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri