Susține antreprenoriatul local: Georgiana Fâșie, artizan de minunății pentru cei mici. Foto

Georgiana Fâșie e mamă a doi băieți minunați și antreprenoare la început de drum. E orădeancă și absolventă a facultăților de Relații Internaționale și Studii Europene, respectiv Protecția Mediului, profilul agronomie. Timp de 8 ani, a lucrat la o companie de transport combustibil, unde a început ca și asistent manager, devenind ulterior director adjunct.

A învățat să coasă în copilărie, sub atenta supraveghere a mamei sale. „A fost pentru mine la început un hobby”, spune Georgiana.

Proiectul ei de suflet, „Atelierul Alma”, s-a conturat după nașterea primului băiețel, din dorința de a-l înconjura de lucruri deosebite.

„E locul unde culoarea, veselia și gingășia fac echipă cu materiale textile de calitate, certificate OEKO-TEX, transforându-le în lucrușoare special create pentru micile minuni din viața noastră. La noi găsiți produse utile de la primele zile ale nou-născutului, precum baby-nest-uri, păturici, apărători de pătuț și multe altele, cât și pentru următoarele etape din viața celor mici. Vă putem ajută și în ceea ce privește botezul, întrucât avem trei tipuri de trusouri pentru acest moment deosebit.”

În atelierul din Săcădat, unde s-a mutat după căsătorie și unde lucrează alături de mama ei, Georgiana realizează și rucsacele personalizate dar și jucării și seturi cadou. Pinguinul, ursulețul, vulpița, bufnița sau unicornul sunt doar câteva dintre animăluțele de pluș care le realizează „Atelierul Alma”. Sunt întotdeauna cadouri ideale, iar cei mici le iubesc! Comenzile se primesc la telefonul 0751542041 și sunt onorate în 5-10 zile lucrătoare. Vor fi livrate fie de către personalul din atelieri, fie de curier.

În preajma sărbătorilor de iarnă ce bat la ușa, cubulețele textile, perfecte pentru stimularea celor mici, pernuțele decorative și tablourile brodate sunt și ele daruri care vor impresiona. Și toate sunt personalizabile!

Dorina Ursente

Distribuie informația
Alte știri