Teatrul Regina Maria participă pentru al doilea an consecutiv la Festivalul Naţional de Teatru

Echipa curatorială a Festivalului Naţional de Teatru, formată din criticii de teatru Mihaela Michailov, Oana Cristea Grigorescu, Călin Ciobotari, a selectat pentru această ediție exclusiv spectacole produse în stagiunea trecută, 2021-2022.

La secţiunea Macro-istorii. Societăți fragmentate a fost inclus şi spectacolul Teatrului Regina Maria din Oradea, „Vinegar Tom” de Caryl Churchill, traducerea și regia artistică Dragoș Alexandru Mușoiu, decorul Răzvan Chendrean, costumele Luiza Enescu și Oana Cernea, muzica originală Cári Tibor, coregrafia Denisa Irina Vlad. Premiera spectacolului a avut loc la Oradea pe 19 aprilie, la Sala Mare.


Teatrul Regina Maria participă pentru al doilea an consecutiv la FNT, după ce ediția trecută au făcut parte din selecția de spectacole „Trei femei înalte” și „Moștenirea norocului”.


Festivalul Național de Teatru este produs de Asociația UNITER – Uniunea Teatrală din România şi este un proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii, având ca partener Institutul Cultural Român.

Distribuie informația
Alte știri