Un ATV cautat in Franta a fost descoperit de politistii de frontiera din Salonta

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Salonta au identificat şi indisponibilizat un vehicul de teren (ATV), în valoare de 13.000 lei, care era căutat de către autorităţile din Franţa.

În data de 12.09.2018, ora 12.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Salonta, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român B.J., în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Mureş, la volanul unei autoutilitare marca Mercedes tip Sprinter, care transporta un vehicul de teren (ATV).

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că ATV-ul figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Franţa.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că l-a rugat o cunoştinţă să transporte vehiculul respectiv şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de către autorităţile din Franţa.

Motociclul, în valoare de 13.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri