Un nou atac armat îngrozește SUA. Cel puțin 22 de oameni au fost uciși și peste 50 răniți 

Un individ a împuscat mortal cel puțin 22 de persoane și a rănit peste 50 în Lewiston, Maine, potrivit CNN, care citează un oficial local.

Bărbatul a tras în mai multe locuri, inclusiv într-un restaurant și într-un spațiu unde se juca bowling, din orașul Lewiston, al doilea cel mai populat din statul Maine.

Atât locuitorii din Lewiston cât și oamenii dintr-un oraș vecin au primit mesaje de avertizare din partea poliției, respectiv să rămână în case, cu ușile încuiate. În prezent, atacatorul este încă în libertate.

Polițiștii i-au făcut publică identitatea și le-au cerut oamenilor să apeleze numărul de urgență dacă au vreun indiciu. La fața locului au fost trimiși inclusiv agenți FBI. De cealaltă parte, anchetatorii încearcă să afle motivul din spatele acestei atac sângeros.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Atacatorul, identificat drept Robert Card, este un instructor de arme de foc instruit de armată şi a fost internat recent într-un centru de sănătate mintală, potrivit Poliţiei

Distribuie informația
Alte știri