Un nou curs gratuit de tenis demarează la Oradea

În această primăvară, ca și în toamna trecută, cursurile se vor desfășura în fiecare sâmbătă, timp de o lună, pe terenul de tenis de zgură de pe strada Pasului nr.5, proprietatea omului de afaceri, Gheorghe Tarța. Acesta a decis să pună gratuit la dispoziție terenul antrenorilor și micilor tenismeni care doresc să calce pe urmele Simonei Halep sau Roger Federer.

Cursul se adresează nu doar copiilor, ci tuturor celor care vor să deprindă abc-ul tenisului care este același și pentru cei de 5 ani ca și pentru cei de 70 de ani. Se vor preda elemente de încălzire pentru tenis, se va învăța priza rachetei de tenis, apoi se vor deprinde loviturile de bază: forehand, backhand, serviciul, astfel ca fiecare să poată, la sfârșitul cursului, să dispute un meci de tenis.

Se asigură rachete și mingi de tenis, iar cei care au rachetele lor pot să le aducă cu ei. Înscrierile se fac la numărul de telefon 0723/391-348 (Mircea-Teodor Drăgoi). Cursul demarează sâmbătă, 19 mai, ora 10.

Foto: crisana.ro

Distribuie informația

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Alte știri