Vezi cum lucrează băncile şi oficiile poştale de Crăciun

Oficiile poştale şi unităţile bancare sunt închise de Crăciun, însă vor rămâne deschise băncile din unele centre comerciale.
Poşta Română a anunţat că în zilele de luni şi marţi, 25 şi 26 decembrie, toate oficiile poştale vor fi închise. Compania a precizat că este posibil ca trimiterile poştale prezentate în zilele de 23 să înregistreze timpi mai mari de circulaţie.

Banca Comercială Română (BCR) a anunţat că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în zilele de 25, 26 decembrie cu ocazia Crăciunului. “Ca excepţie, unităţile BCR din centrele comerciale şi mall-uri vor fi deschise, dar vor funcţiona după programul acestora, iar activitatea va fi similară zilelor de week-end, nebancare”, se arată în comunicat.

În cazul BRD, luni, 25 decembrie şi marţi, 26 decembrie 2017 numai agenţiile băncii din unele centre comerciale vor fi disponibile pentru clienţi, cu programe adaptate la orarele de funcţionare ale respectivelor centre comerciale.

În 25 şi 26 decembrie, sediile Băncii Transilvania (BT) din România şi Italia vor fi închise. Sediile BT din mall-uri vor funcţiona după urmatorul program: în 24 între 12.00 şi 16.00; în 26 decembrie între 12.00 şi 17.00. În 25 decembrie sediile BT din mall-uri vor fi închise, a anunţat banca.

Zilele de 25, 26 decembrie sunt zile nelucrătoare în unităţile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru departamentul Servicii Clienţi (Call Center), cu excepţia unităţilor din centrele comerciale care au un program special, a anunţat banca.

“Vor fi deschise câteva agenţii ale băncii în mall-uri. În 24 decembrie, fiind duminică, agenţiile Raiffeisen Bank vor fi închise, cu excepţia unităţilor din hypermarket-uri, mall-uri şi reţeaua Selgros”, se arată în comunicatul Raiffeisen.

Distribuie informația
Alte știri