Video: Primele imagini cu autostrada dintre Bors si Biharia

Asociația Pro Infrastructură a publicat pe internet un videoclipul filmat din drona cu mini-tronsonul de 5,35 kilometri, care face legătura între Borș și Biharia, capătul de vest al Autostrăzii A3.

„Unele mișcări incipiente în teren au pornit în februarie, dar se lucrează cu adevărat abia din luna mai, ținând cont că în primăvară vremea nu a fost de partea constructorilor. Avansul este încurajator, mobilizarea Asocierii Trameco-Vahostav fiind chiar impresionantă. Se muncește foarte bine la așternerea terasamentelor, dar și la structurile peste calea ferată Oradea-Satu Mare și cele ale bretelelor nodului rutier Biharia”, se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a Asociatiei.

Potrivit aceleeasi surse, dacă se menține ritmul actual, termenul contractual de finalizare (august 2020) poate fi devansat, însă lucrările trebuie certificate și achitate în cel mai scurt timp.

Mai avem de așteptat pentru soluționarea contestațiilor și semnarea contractelor de către CNAIR pe loturile dinspre Zalău/Cluj-Napoca: Biharia-Chiribiș (28,55 km) și Chiribiș-Suplacu de Barcău (26,35 km). În ambele licitații s-au declarat câștigătorii a doua oară (reevaluarea ofertelor după prima rundă de contestații).

Alte știri
Încarcă mai multe
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com