Ziua MARELUI PROTEST. Duminica sunt anuntate cele mai mari miscari de strada din istoria Romaniei

Update 3: Prezenta din aceasta seara este de aproximativ 6.000 de persoane

Update 2 : Dupa mai multe discursuri, oamenii au pornit intr-un mars, mai scurt. Oamenii se vor opri in fata sediului PSD.

Update 1. Oamenii au cantat imnul national

Update. Mii de protestatarii oradeni s-au adunat in PiataUnirii in ciuda abrogarii Ordonantei 13.

Protestele fata de ordonanta 13 privind codurile penale continua si duminica, cand sunt preconizate a avea loc in Bucuresti si in tara cele mai mari proteste din seria inceputa marti dupa adoptarea OUG. In Oradea, protestatarii se vor intalni, din nou in Piata Unirii.  Cei care au fost si la marsul de sambata isi propun ca astazi sa aduca in strada cel putin inca un nemultumit de actiunile Guvernului, astfel incat, la Oradea sa protesteze cel putin 10 mii de oameni.

Cum e organizat mitingul:

Ca să putem fi auziți de toată lumea, avem boxe/sonorizare, atât în Piață cât și pe traseu, în timpul marșului!

Vă rugăm ca, pe timpul protestului cât și la final, să vă asigurați că nu lăsăm ambalaje/deșeuri/gunoaie în Piața Unirii și pe traseu!
De asemenea, în timpul marșului, din motive de siguranță, toată lumea trebuie să circule pe prima bandă a direcției de mers!
Nu răspundeți agitatorilor și provocatorilor, înregistrați cu telefoanele mobile persoanele agresive sau violente, identificați-le, raportați-le iar Jandarmeria le va izola și extrage din rândurile noastre!

AVEM AUTORIZAȚIE, ATÂT PENTRU PROTEST CÂT ȘI PENTRU MARȘ!

TRĂIM CLIPE ISTORICE! E ÎN JOC VIITORUL VOSTRU ȘI AL COPIILOR VOȘTRI! NU STAȚI ÎN CASE! NU FIȚI INDIFERENȚI!

ORICE DICTATURĂ AȘA ÎNCEPE: PRIN INDIFERENȚA OAMENILOR CARE CRED CĂ EI NU VOR FI AFECTAȚI DE MĂSURILE ABUZIVE ALE UNUI GUVERN DE TICĂLOȘI ȘI TRĂDĂTORI DE ȚARĂ!

TOȚI ROMÂNII CARE ÎȘI IUBESC CU ADEVĂRAT ȚARA VOR FI ÎN STRADĂ! ASTĂZI ȘI ÎN ZILELE CARE URMEAZĂ!

 

Distribuie informația
Alte știri