Bihorenii vor avea parte de senzatii tari in Muzeul Iluziilor. Va fi gazduit de Casa de Cultura “Florica Ungur”

Un pat cu peste 2000 de cuie pe care, chiar dacă pare imposibil, putem sa ne odihnim linistiti, o camera cu oglinzi unde vom scapa de toate complexele, sau un instrument muzical la care vom putea canta fara sa il atingem.

Sunt doar cateva dintre lucrurile pe care si bihorenii vor avea ocazia sa le testeze, curand, si in Oradea( in luna august expozitia a putut fi vizita la Cluj-Napoca). Evenimentul din urbea de pe Crisul Repede se va derula in intervalul 7-24 noiembrie, la Casa de Cultura “Florica Ungur” din Piaţa Ferdinand nr. 4.

Sala oglinzilor deformate este locul unde cei mici se vor distra si vor deveni, pentru cateva minute, subtiri ca o sfoară sau rotunzi ca un balon, vor avea burta pana la nas sau vor deveni pitici.

Iluziile optice au si ele o sala dedicata: peste 50 de tablouri originale, unele de mari dimensiuni, vor provoca vointa si inteligenta celor care vor incerca sa rezolve misterele din spatele lor. Muzeul va putea fi vizitat pe baza de rezervare, la oradea@muzeuliluziilor.ro sau la numarul de telefon 0726519941, 0758365699. Durata unei vizite este de 60 de minute, iar pretul unui bilet este de 13 lei.