Hai să facem o minune! Salvați ”Salvatorii de Cărți” / Asociația din Oradea are nevoie de 12 mii lei pentru continuarea activității

Asociația ”Salvatorii de cărți” are nevoie de ajutorul orădenilor pentru a-și putea continua activitatea culturală și caritabilă. Reprezentații anticariatului orădean au transmis, vineri, un comunicat apel: Hai să facem o minune! O minune în care mulți nu cred, dar știm că se poate. Se poate salva un proiect, se pot salva cărți și, evident, pe Salvatorii de Cărți.

De 5 ani, reciclăm cultură, cărți care în alte circumstanțe ar fi ajuns la gunoi. Noi le selectăm, le verificăm și le reintroducem în circuit. Această muncă nu este deloc ușoară. Pe lângă cunoștințele de care avem nevoie, avem nevoie și de soluții.

Spațiul în care desfășurăm activitatea nu este doar un loc de depozitare. Aici deja sunt programe speciale pentru copii speciali. Deja avem și anticariatul caritabil pe patru roți gata, doar trebuie să achităm o parte din costuri, să ajungă în Oradea și să dea startul către sate, comune, zone defavorizate. Copii, adulți abia așteaptă să aibă acces la cărți, iar misiunea noastră, pe cât de grea, este și foarte frumoasă. Ne încarcă cu energie pozitivă.

Te rog să ne ajuți și tu, pentru a trece de situația actuală, pentru că viitorul este deja frumos, așa cum au fost și momentele frumoase din trecut.
1. Poți face o vizită și să alegi cărți între orele 13 și 19, pe Str. Evreilor Deportați 55.
2. Poți comanda o cutie cu 20 de cărți în stare foarte bună, pe care să le citești sau să le dai mai departe.
3. Poți dona echivalentul valorii unei cafele în contul asociației!
4. Poți distribui acest mesaj, poți invita și alți prieteni să se alăture.

Detalii pentru donații:
Beneficiar: ASOCIATIA SALVATORII DE CARTI
Banca: BCR
IBAN: RO34 RNCB 0032 1719 2653 0001
Revolut: 0721003851
Utilizator: @sdcoradea
Dacă ai orice altă soluție sau sugestie, suntem deschiși la dialog!

Suma pe care trebuie să o strângem este de 12.000 lei! Hai să facem ceva minunat pentru cultura!

Distribuie informația
Alte știri