Bunătatea nu costă nimic! „Oradea donează o pâine”- ediția a şasea

Iniţiativa „Oradea donează o pâine”, care a început în ianuarie, a ajuns la cea de-a şasea ediţie. De acum înainte, cei care doresc să susțină proiectul prin donarea pâinilor, le vor putea lăsa în cinci locuri din oraș, aceleaşi din care sărmanii le pot ridica.

Echipa organizatoare a anunţat, printr-un comunicat de presă, că următoarea ediţie se va desfăşura miercuri, 26 iunie, în intervalul orar 15-17. Cei care au nevoie de o pâine şi-o vor putea lua dintr-o cutie inscripţionată cu numele evenimentului, din cinci locuri amenajate. La cele patru amplasamente de până acum – Piaţa Rogerius, Piaţa Nufărul, Oradea Plaza, Piaţa Decebal – s-a adăugat și Piaţa Unirii.

Până acum, organizatorii au dăruit pâini, între altele unui centru de bătrâni, adăpostului de noapte din Oradea şi unor centre de îngrijire a tinerilor. Acţiunea caritabilă se adresează celor care au nevoie de o pâine, dar nu şi-o pot cumpăra. Cei care doresc să susţină acest proiect sau care vor să se alăture ca voluntari pot să afle mai multe detalii trimiţând un mail la adresa oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau pe pagina de Facebook „Oradea donează o pâine”.