De vineri, oradenii pot da „KIK” celui mai nou magazin din oras

Retailerul german Kik Textilien, aflat printre primii jucători în sectorul de retail din Germania, a intrat astăzi în România prin deschiderea unui magazin în centrul comercial Prima Shops din Oradea. Inaugurarea a fost transmisa live si pe Facebook, acolo unde sunt anuntate si cateva promotii pentru acest weekend.

„Ne bucurăm să venim la Oradea cu primul magazin KiK din România și avem convingerea că brandul nostru va fi foarte bine primit de către români. KiK, liderul pe piața germană de profil, se poziționează în sectorul de discount, dar pune accent pe calitatea produselor sale la un preț accesibil. Prețurile noastre avantajoase au la bază, în primul rând, un mix al mai multor aspecte: planificarea pe termen lung a achizițiilor, o logistică inteligentă, o pondere ridicată de produse de bază disponibile pe tot parcursul anului. Astfel, la KiK, fiecare client poate achiziționa o ținută completă cu mai puțin de 150 de lei”, a declarat Raluca Hartmann, Director General, KiK România.


Investiția în deschiderea primului spațiu, de 550 metri pătrați, este de 150.000 euro. Retailerul vinde produse textile la un preț pe care încearcă să îl țină cât mai jos, dar și diferite accesorii și articole de papetărie.