Ecolect lansează licitaţie de 44 milioane euro pentru servicii de colectare şi transport deşeuri în Bihor

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Ecolect Group Bihor a lansat o licitaţie de 209,3 milioane lei (44,3 milioane euro) pentru achiziţia de servicii de colectare şi transport deşeuri în judeţul Bihor, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP, conform news.ro. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 august.

Licitaţia vizează achiziţia de servicii de ”delegare a gestiunii activităţilor componente de colectare şi transport deşeuri din judeţul Bihor, cu excepţia municipiului Oradea”. Contractul va asigura prestarea continua a activităţilor menţionate pe o durata de 8 ani, iar numărul maxim de loturi din cadrul contractului este de 6.

Ofertantul trebuie să demonstreze că, la data de începere a contractului, va avea acces sau are disponibile ”resurse reale, negrevate de datorii, linii de credit confirmate de bănci sau alte mijloace financiare suficiente pentru a realiza cash-flow-ul de prestare a serviciilor pentru 2 luni de derulare a contractului de operare”. În plus, ofertantul trebuie să probeze că a prestat şi dus la bun sfârşit, în ultimii 3 ani, servicii similare cu cele care fac obiectul contractului care urmează a fi atribuit.
Foto: colectaredeseuri.com