Liviu Dragnea trebuie sa demisioneze din fruntea Camerei Deputatilor iar “topaiala fiscala” sa inceteze! Video

“Suntem o tara a paradoxurilor, cu crestere economica cum doar in tari cu economie emergenta mai exista, dar cu toti ceilalti indicatori economici pe valori negative”. E declaratia deputatului liberal, Ioan Cupsa.

Parlamentarul bihorean mai spune ca intreaga agenda publica e ocupata de problemele cu justitia ale lui Liviu Dragnea, caruia ii cere insistent demisia. In opinia lui Cupsa, e absolut necesar ca presedintele Camerei Deputatilor sa renunte la functie, deoarece aduce grave prejudicii Parlamentului Romaniei.

Deputatul liberal e nemultumit si de “topaiala fiscala” a Guvernului Tudose dar si de initiativele pe Legile justitiei “scrise pe genunchi, cu continut inadecvat”.

Ioan Cupsa sustine ca partidul din care face parte va sesiza Avocatul Poporului privind neconstitutionalitatea OUG 82/2017(unde intra si transferul contributiilor de la angajator la angajat), cat si OUG 79/2017(pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal), in care nu sunt indeplinite conditiile vizand urgenta si starea exceptionala pentru a-si produce efectele.