Lucrari de reparatii la calea ferata Oradea – Cluj. Graficul de circulatie a unor trenuri, modificat pana spre final de noiembrie

Pe raza Regionalei CF Cluj sunt în execuție, până în ziua de 29 noiembrie, pe intervalele Piatra Craiului – Bulz, Bratca – Șuncuiuș – Vadu Crișului – Aleșd lucrări de înlocuire și sudură șină.

În perioada de execuție a lucrărilor, graficul următoarelor trenuri se va modifica astfel:

● trenul 18482 va circula în locul trenului 15034 pe relația Oradea – Cluj Napoca, cu plecare din stația Oradea la ora 12.57 și sosire la Cluj la ora 16.00;
● trenul 18483 va circula în locul trenului 15033 pe relația Cluj Napoca – Oradea, cu plecare din stația Cluj la ora 05.52 și sosire la Oradea, la ora 12.02.

Programul de reparații derulat de CFR SA nu afectează continuitatea graficului de circulație al trenurilor, lucrările fiind executate prin asigurarea condiţiilor optime de trafic în zonele unde activează șantierele feroviare.

◊ Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt de asemenea rugați să solicite informaţii suplimentare atât la numărul de telefon 021/9521 pentru trenurile puse în circulație de CFR Călători, dar și la casele de bilete ale operatorului privat de transport feroviar de călători, în cazul în care optează pentru călătoria cu un tren privat.

foto : cfrinfrastructura