Un fotbalist bihorean a platit 1200 de euro pentru o friptura poleita cu aur

In ziua de azi, nu esti fotbalist daca te afli la Dubai si nu treci in vizita si pe la restaurantul celebrului SaltBae. Asta si-a spus probabil si George Puscas, care s-a facut remarcat pe Instagram cu filmuletul care insoteste, obligatoriu, friptura nefiresc de scumpa taiata artistic de bucatarul turc.

1200 de euro? Da! Atâta este friptura preparată și “semnată” de Salt Bae la restaurantul său din Dubai.

Atacantul naţionalei de tineret s-a delectat cu spectacolul oferit de Nusret Gokce şi a filmat întreaga scenă. Imediat imaginile au ajuns şi pe reţelele de socializare iar colegul său Ionuţ Radu nu s-a abţinut să posteze un comentariu: Nu îţi mai place la Cocoşatu'” a fost reacţia goalkeeperului naţionalei U21.

 

View this post on Instagram

 

Best meat i’ve ever experienced 🥩 🧂 #saltbae #NusrEt #Dubai

A post shared by George Pușcaș (@puski96) on