1 Iunie 2023, dublă sărbătoare la Simared, într-un cadru de poveste, nu departe de Bihor

Foto: simared.ro

1 Iunie 2023 aduce două mari motive de sărbătoare la Clubul Simared: Ziua Internațională a Copilului și împlinirea a 1 an de la lansarea vaporașului 100% electric Firiza!

În 1 Iunie 2022, vaporașul electric Firiza și-a început activitatea ca ambarcațiune de agrement, oferind tuturor doritorilor posibilitatea de a descoperi lacul Firiza într-un mod sustenabil, cu impact minim asupra mediului înconjurător.

„Cu ocazia unei zile atât de speciale, am pregătit o surpriză dedicată celor mici: în data de 1 Iunie, turul lacului Firiza cu vaporașul 100% electric va fi GRATUIT pentru toți copiii cu vârste de până la 12 ani (inclusiv)! Cei mici vor avea ocazia să descopere lacul Firiza de la bordul ambarcațiunii electrice, să afle detalii inedite despre natura înconjurătoare și despre istoria lacului și mai ales să facă cunoștință cu un adevărat căpitan de vas: Căpitanul Sasu!, transmit organizatorii.

Pe lângă turul lacului GRATUIT, pe cei mici îi așteaptă și alte surprize distractive în data de 1 Iunie la Simared. Între orele 12:00-15:00 locul de joacă din incinta clubului va găzdui KIDS PARTY, unde cei mici se vor putea bucura de face painting, baloane, diverse jocuri și activități alături de animatori costumați în sirene și pirați! Participarea la petrecerea pentru copii este gratuită.

În data de 1 Iunie 2023, vaporașul va avea un program special cu plecări din oră în oră pentru un număr minim de 10 persoane.

Distribuie informația
Alte știri