1 Iunie : La multi ani, tuturor copiilor!

In fiecare an, pe 1 Iunie se celebrează Ziua Internaţională a Copilului. A fost sărbătorită pentru prima dată la nivel naţional în Turcia în data de 23 aprilie 1920.

Ziua Internaţională a Copilului – 1 Iunie, a intrat în istorie, ca avînd începuturile în anul 1925, an în care la Geneva s-a ţinut Conferinţa Mondială pentru bunăstarea copiilor.

Astazi, e momentul în care revenim cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente, alături de generaţia în creştere.

Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm, că interesul pentru copil trebuie să fie unul prioritar şi că, toate fetitele si baietii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi.

Dacă mulţi copii se distreaza şi sarbatoresc alături de cei dragi, fiind poate mai răsfăţaţi, acum, decât în alte zile, este bine de ştiut că există şi copii care nu au puterea să zâmbească, aceştia trăind o viaţă prea dură pentru vârsta lor .

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri