1 iunie la Sîntandrei: a fost inaugurat cel mai nou parc pentru copii – VIDEO

1 Iunie a venit cu o surpriză de proporții pentru copiii din Sîntandrei: Primăria a inaugurat unul dintre cele mai moderne parcuri din comună. Cu o investiție de 600.000 lei, suportată din bugetul local, administrația locală din Sîntandrei a reușit să bifeze o nouă realizare pentru confortul cetățenilor. „Dacă în urmă cu opt ani, în Sântandrei nu existau astfel de spații, iată că acum ne mândrim cu nu mai puțin de cinci locuri de joacă pentru copii doar în localitate, precum și un loc destinat relaxării în localitatea Palota. Investiția pe care o inaugurăm astăzi, în zona străzii Bujac, a fost realizată de SC Drumuri Bihor, SC Adenandra si SC Electrofor”, a declarat primarul Sîntandreiului, Ioan Mărcuș.
Cei mai fericiți de noua investiție au fost, bineînțeles, copiii din comună, care au venit în număr foarte mare să participe nu doar la inaugurarea locului de joacă, ci și la programul artistic pregătit de elevii Școlii Generale. Parculețul se întinde pe o suprafață de 2.500 de mp și cuprinde spaţii de joacă, terenuri de fotbal, tenis, handbal şi baschet pe covor de tartan, mese de tenis, bănci, tobogane şi o fântână arteziană.
La finalul manifestărilor prilejuite de Ziua Internațională a Copilului, reprezentanții Primăriei și Consiliului Local Sîntandrei au pregătit și oferit peste 300 de pachete cu dulciuri pentru cei mici.

Distribuie informația
Alte știri