„1 iunie pentru toți copiii”, dar de suflet al Asociației Studenților Economiști din Oradea

„1 iunie pentru toți copiii” este un proiect nou, dar de suflet al Asociației Studenților Economiști, care are drept scop înseninărea zilei copilului și pentru copiii mai puțin norocoși, aflați în Centrele de Plasament din Oradea.

Aflată la prima ediție, inițiativa își propune strângerea a minim 5000 de lei pentru nevoile copiilor ce nu se bucură de sprijinul necondiționat al părinților, bunicilor și celorlalte rude. Ei nu au ocazia să cunoască spiritul unei adevărate familii, dar viața lor poate avea un strop de culoare prin ajutorul nostru.

Astfel, ei află că nu sunt uitați, ci prețuiți, că noi suntem conștienți că și ei fac parte din viitorul țării și îi ajutăm, în limita posibilităților noastre, să devină cele mai bune variante ale lor.

Da, este adevărat că atenția multora se îndreaptă de obicei de sărbători spre acești copii, însă noi venim cu ceva inedit: vrem să îi facem să se simtă speciali de ziua lor – de 1 iunie. Ba mai mult, pandemia ne-a determinat să ne uităm doar la situația noastră și să nu ne intereseze absolut nimic din afara ei.

Totuși, zilele trec, viața merge cu bune și cu rele înainte, iar acești copii cresc și se maturizează poate prea devreme. Noi vrem să le arătăm că oamenii cu suflet sunt încă aici și le întind o mână de ajutor, chiar dacă e în această perioadă înmănușată.

Te invităm pe tine, cel care citești aceste rânduri, să le dai din puținul tău și acestor minuni ce merită o călătorie prin lumea frumoasă. Primii pași determină în general modul în care va decurge întregul traseu și tu ai puterea de a le da copiilor din centrele de plasament un start mai bun și o mai mare încredere în viitor.

Îți răsplătim implicarea cu câteva premii simbolice, oferite sub formă de pachete pentru diverse donații, după cum urmează:

1) Pachetul One Smile = 100 de lei = Diplomă One Smile;

2) Pachetul Heart = 250 de lei = Diplomă Heart + brăţară handmade;

3) Pachetul Love = 500 de lei = Diplomă Love + Mistery Box.Îți mulțumim pentru atenție și sprijin! Noi ne propunem să îi readucem României încet, dar sigur speranța pentru o lume mai bună! Nu uita că dar din dar se face Rai!”

Link platforma de donații: https://www.tesustin.ro/campanii/vezi-campanie/1-iunie-pentru-toti-copiii-51

Sergiu Mitreanu, președinte al Asociației Studenților Economiști din Oradea

Alte știri