1 Iunie: Ziua Porților Deschise la toate subunitățile de pompieri din Bihor, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, în data de 1 iunie, în intervalul orar 10.00 – 14.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor a organizat, pentru toți copiii din județ: „Ziua Porților Deschise”, atât la sediul unității, situat pe strada Avram Iancu, nr.9, Oradea, cât și la sediile tuturor subunităților ( Detașamentul 2 de Pompieri Oradea- strada Aluminei, nr. 57, Stația de Pompieri Aleșd, Garda de Intervenție 1 Mai, Detașamentul Marghita, Stația de Pompieri Săcuieni, Staţia de Pompieri Valea lui Mihai, Garda de Intervenție Sălard, Detașamentul Salonta, Secția de Pompieri Beiuș și Stația de Pompieri Ștei).

În cadrul „Zilei Porților Deschise” organizată la cele 12 subunități de pompieri din județ, cei mici și cei mari deopotrivă, au asistat la desfășurarea exercițiilor demonstrative specifice (stingere a incendiilor, salvare de la înălțime, echipare contracronometru, acordare prim ajutor calificat etc.), la prezentarea tehnicii și mijloacelor de intervenție, precum și la sesiuni de informare preventivă, având totodată posibilitatea de a deveni pentru câteva momente, pompieri militari, prin exersarea refulării apei la țintă.

Nu au lipsit nici  jocurile și concursurile special organizate pentru sărbătoriții zilei, care, la final, au primit diplome și materiale informative specifice.

Activitățile aferente Zilei Porților Deschise s-au desfășurat cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2.

Distribuie informația
Alte știri