10 ani de administratie PNL in Oradea. Ce proiecte are in vedere  Primaria in urmatoarea perioada

Atragerea fondurilor europene va reprezenta si in urmatorii ani prioritatea absoluta a administratiei locale din Oradea, resedinta de judet cu cei mai multi bani primiti de la Uniunea Europeana. Primarul Ilie Bolojan si viceprimarul Mircea Malan si-au facut, luni, bilantul celor 10 ani de mandat si au prezentat si prioritatile. Cea mai importanta o reprezinta atragerea fondurilor europene.

„In perioada urmatoare investitii cu bani europeni vor fi in toate domeniile de dezvoltare”, a declarat viceprimarul Mircea Malan.

Pe linia transport public se vor achizitiona 10 tramvaie noi,  va incepe extinderea liniilor de tramvai din Calea Aradului, pe malul Petei, Universitate pana in  Cantemir, se va continuar asfaltarea mai multor strazi din oras si etapa a treia in reabilitarea sistemului de incalzire urbana. Municipalitatea are in vedere si construirea unei crese si a unei gradinite in Parcul Industrial

Printre investitiile care trebuie continuate se numara si  doua proiecte considerate esecuri chiar si de actuala conducere a orasului: Dealul Ciuperca respectiv parcarea subterana de pe strada Independentei. Doar cine nu munceste nu greseste se apara primarul. „E foarte putin probabil sa faci multe proiecte si toate sa iasa perfect”, a Declarat Ilie Bolojan.

Distribuie informația
Alte știri