„10 PENTRU SIGURANȚĂ!”, prioritate a poliţiştilor bihoreni. Programul zilei de duminică, 8 septembrie

Campania preventivă „10 PENTRU SIGURANȚĂ!”a debutat vineri, 6 septembrie a.c., în fața Centrului Comercial Crișul Shopping Center Oradea, unde, începând cu ora 10.30, polițiștii bihoreni, alături de partenerii de program au organizat o activitate informală, de informare a părinților, elevilor și bunicilor, sub genericul „Cafeneaua prevenirii”, privind prevenirea victimizarii.

Duminică, 8 septembrie, în intervalul orar 10.30 – 13.00, sub genericul „Împreună construim siguranța!”, polițiștii de prevenire bihoreni și partenerii de program vor fi prezenți în Orășelul Copiilor din municipiul Oradea. Vor fi organizate jocuri și concursuri preventive, va fi prezentată tehnica din dotare, vor avea loc dezbateri pe teme preventive, vor fi distribuite materiale cu mesaj preventiv pregătite de polițiștii de prevenire bihoreni pentru începutul de an școlar, respectiv orare școlare, baloane, fluturași cu mesaje preventive, brelocuri etc.. Copiii prezenți vor fi răsplătiți de poliții bihoreni cu legitimații de „Polițist pentru o zi”.

Tot duminică, 8 septembrie, în intervalul orar 13.30 – 16.00, polițiștii de prevenire bihoreni și partenerii de program vor purta discuții libere, pe teme preventive, cu părinții, copiii și bunicii care vor fi prezenți pentru cumpărături în Centrul Comercial Auchan din municipiul Oradea.

Distribuie informația
Alte știri