100 de locuri în plus, la Facultatea de Drept a Universității din Oradea

Facultatea de Drept a Universității din Oradea are disponibile 250 de locuri la studiile de licență, pentru admiterea din iulie 2024. Sunt nu mai puțin de o sută de locuri în plus, față de anul trecut.

Hotărârea Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), din data de 6 iunie 2024, confirmă evoluția spre excelență academică înregistrată, în ultimii ani, de Universitatea din Oradea. Exemplul cel mai grăitor, în acest sens, este Facultatea de Drept. ARACIS a aprobat menținerea acreditării facultății și un număr de 250 de locuri la studiile de licență, specializarea Drept, pentru admiterea din vara anului 2024.

„Creșterea cifrei de școlarizare pentru programul nostru de studiu Drept confirmă rezultatul pozitiv al recentei vizite de evaluare periodică. Faptele: rezultatele absolvenților noștri, evenimentele pe care le organizăm, respectiv activitățile în care suntem implicați confirmă trendul ascendent al Facultății de Drept din cadrul Universității din Oradea. Cu și mai multă responsabilitate, drumul nostru merge mai departe. Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în acest demers”, spune conf. univ. dr. Cristian Miheș, decanul Facultății de Drept.

„Trebuie să susținem în continuare această performanță și, desigur, o vom face. Creșterea numărului de studenți de la Facultatea de Drept ne obligă să dezvoltăm corpul didactic, cu noi specialiști ai Dreptului, cadre didactice cu doctorat în Științe Juridice, și să punem la dispoziția studenților mai multe facilități, noi săli de curs, pentru cei patru ani de studiu. Această cifră de școlarizare, care dă prin ea însăși măsura performanței, se datorează colegilor din Departamentul de Drept al facultății, cărora țin să le mulțumesc încă o dată pentru eforturile depuse”, a declarat prof. univ. dr. habil. Constantin Bungău, rectorul Universității din Oradea.

Pe lângă cele 250 de locuri alocate acum programului de studii Drept, facultatea mai oferă tinerilor absolvenți 40 de locuri la Administrație Publică. În plus, tinerii juriști au posibilitatea de a își perfecționa cunoștințele urmând unul din programele de studii de masterat: Drept Civil și Procedură Civilă, Drept Penal și Procedură Penală sau Administrație Publică.

Distribuie informația
Alte știri