102 sancțiuni aplicate în Bihor pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, în ultimele 24 de ore

Miercuri, 11 decembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 163 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 52.250 de lei. Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii bihoreni au reţinut trei permise de conducere.


102 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 18 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, iar 43 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.


Distribuie informația
Alte știri