11 jucători și antrenorul de la CSM CSU Oradea, nominalizați la All Star Game-ul baschetului masculin românesc ediția 2018

11 jucători și antrenorul de la CSM CSU Oradea se numără între cei nominalizați de Federația Română pentru votul publicului la All Star Game-ul baschetului masculin românesc ediția 2018. Evenimentul se va desfășura la data de 14 februarie, la Sala Polivalentă “Sepsi Arena” Sfântu Gheorghe.

Evenimentul se va juca în formula Nord vs Sud. Oradea face parte din selecționata Nord, alături de Cluj, Mureș, cele două echipe din Timișoara, respectiv Iași. Celelalte șase formații din Liga Națională alcătuiesc selecționata Sud.

Reprezentanții CSM Oradea sunt:
Point Guard (1) – Basti Ionescu
Shooting Guard (2) – Andrei Mandache, Muhamed Pasalic, Kris Richard
Small Forward (3) – Goran Gajovic, Bobe Nicolescu, Martin Zeno (accidentat)
Power Forward (4) – Mihai Gavrilă, Nemanja Milosevic
Center (5) – Bogdan Țîbîrnă, Arturas Valeika
Antrenor – Cristian Achim

Potrivit www.frbaschet.ro, FR Baschet impreuna cu antrenorii echipelor divizionare au selectat o baza pentru vot formata din 155 de jucatori (listele oficiale din LNBM au fost incluse in baza de vot). Sunt postati pentru a fi votati DOAR antrenorii principali cu licenta FRB ai echipelor din LNBM (*fara BC Timba Timisoara, care nu are antrenor principal).

Ponderea votului final este 30% – votul publicului, 30% – votul mass-media, 40% – votul TEHNIC FRB – CC Antrenori. Fiecare votant va alege pentru selectionatele Nord si Sud obligatoriu cate un singur jucator pentru fiecare dintre cele cinci posturi de joc si cate un singur antrenor (va rugam sa includeti in echipa preferata cel putin un sportiv de origine romana U23).

Ultima zi de vot este 28 ianuarie 2018. Se voteaza o singura data de pe o adresa IP.

Distribuie informația
Alte știri